HOME - Startpagina van Schoolbericht.nl

SchoolBericht.nl biedt scholen de mogelijkheid om op ieder moment, vanaf een internetverbinding, wel of niet op school, eenvoudig en snel een bericht op te stellen en dit te versturen aan ouders/verzorgers die kinderen hebben op de school.

Als een school zich eenmaal heeft geregistreerd op SchoolBericht.nl, kunnen ouders/verzorgers zich opgeven op SchoolBericht.nl  en aangeven welke kinderen leerling zijn van de betreffende school. Vanaf dat moment komen berichten verstuurd door de school (aan een groep of meerdere groepen tegelijk) aan op het e-mail adres waarmee een ouder/verzorger zich mee heeft geregistreerd!

Kortom, er hoeven geen A4 berichten meer te worden gekopieerd, geen uitdelen meer in de klas, kinderen vergeten niet meer de briefjes. Berichtgeving komt direct en keurig bij de ouder/verzorger in zijn/haar e-mail inbox!

Schoolbericht maakt niet gebruik van reclamevormen zodat er geen hinderlijke pop-ups of banners te vinden zijn, niet op de website en ook niet in e-mail berichten! Uw gegevens worden ook niet aan andere partijen doorgegeven. Het concept SchoolBericht.nl wil een eenvoudige, directe en integere communicatie bewerkstelligen tussen de school en de ouders/verzorgers.

 

School nu registreren.

Verstuur het snel met schoolbericht.nl